NAŠ PRISTUP

Na svaki novi dan koji je pred nama pokušavamo da utičemo boljim navikama, većim zalaganjem, odgovornijim ponašanjem prema sebi i prema drugima. Verujemo da je pozitivan stav najjača pokretačka energija.

Da li možemo smatrati da to uspešno ostvarujemo!? Ukoliko mera uspeha nije činjenica da li i dalje imamo izazove s kojima treba izaći na kraj već da li imamo izazove koje smo imali i prethodnih godina, onda jesmo uspešni. I dalje imamo izazove, ali nove. Njih treba rešavati, a mi to predanim radom svakodnevno činimo.

Verujemo da se izazovi prevazilaze i uspeh postiže samo onda kada se daje sve od sebe. Ako nešto ne radimo punim srcem, nešto u nama nam neće dopustiti da dođemo do željenih rezultata. Ne smemo biti kreativni u iznalaženju izgovora već u iznalaženju načina da bolje i uspešnije poslujemo. Naravno, i dalje je potreban ozbiljan rad, posvećenost, odlučnost da, bilo uspeli, bilo ne uspeli, angažujemo sve raspoložive resurse za zadatak koji nam je poveren.
 

O NAMA

Kompanija Office&More je osnovana 2003. godine i od tada uspešno posluje na tržištu Srbije. Bavimo se kreiranjem i opremanjem radnog prostora.

Od početka poslovanja do danas naša zamisao je da budemo, pre svega, podrška svim malim i velikim preduzećima.

Naš asortiman je: kancelarijski materijal, kancelarijski nameštaj, elektronika,  mali kućni aparati, sredstva za higijenu i održavanje prostora, hladni i topli napici, ali i sve ono što prepoznamo kao potrebu naših klijenata ili nam oni na to ukažu. Naša usluga je: dostava u roku od 48 sati na adresu klijenta, projektovanje i montaža nameštaja, štampa reklamnog materijala, izrada pečata…Naš tim pažljivo sluša Vaše ideje i angažuje se stručno, profesionalno i posvećeno kako zadovoljavajući rezultat ne bi izostao.

Kancelarijski material nije samo potrošna roba, on može biti i dopadljiv deo Vašeg ambijenta; on može uticati na Vaše raspoloženje i Vaš radni učinak, ali i na utisak Vaših poslovnih partnera.