Rok isporuke
Po prijemu porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade  bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Porudžbinama koje su poslate petkom posle 15 h i vikendom biće obrađene u  ponedeljak ili prvog radnog dana u slučaju da je državni praznik.
Rok za dostavu robe je 2 radna dana.

Preuzimanje pošiljke
Kurirska služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe u naše ime) pošiljke donosi na adresu definisanu za isporuku u periodu od 08:00 h do 16:00 h. Molimo Vas da u tom periodu angažujete osobu koja može preuzeti pošiljku na naznačenoj adresi. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket kako bi se evidentirala eventualna vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj +381 11 34 60 600 ili putem email-a: online@officeandmore.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, možete preuzeti pošiljku i potpisati adresnicu. Kurirska služba svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne zatekne na adresi predviđenoj za isporuku pošiljke, uobičajena praksa je da Vas pozove telefonon na broj  koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne zateknu na adresi, pošiljka će se vratiti pošiljaocu, odnosno, nama. Po povratku pošiljke kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i kako bismo se dogovoriti  o ponovnom slanju.

Izuzeće od besplatne isporuke nezavisno od  iznosa porudžbine

Isporuka nameštaja, stolica, metalnih ormana, sefova težih od 10 kg i tabli dužih od 1.5 m naplaćuje se posebno u zavisnosti od mesta isporuke.

Cena isporuke

Isporuka na Vašu adresu je besplatna za sve porudžbine čiji je iznos veći od 6000 RSD sa uračunatim PDV-om. Za porudžbine vrednosti manje od 6000 RSD sa PDV-om, naplaćuje se dostava po sledećoj cenovnoj skali:

za robu od/do

0 - 1200

360 rsd sa PDV-om

1201 - 2400

300 rsd sa PDV-om

2401 - 3600

240 rsd sa PDV-om

3601 - 4800

180 rsd sa PDV-om

4801 - 6000

120 rsd sa PDV-om

 


NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.